Jadi Usahawan Online Secara Intensif dan Menguntungkan

Pandai menjual sebagai pendapatan utama walaupun keadaaan ekonomi sedang teruk

Kelas intensif ini hanyalah untuk mereka yang pantas buat tindakan dan pandai ambil peluang di depan mata!

Mindset, Action, Result.

Program ini bukan untuk semua orang kerana kami sendiri akan pilih berdasarkan Interview tahap persediaan anda semasa sessi saringan.

Mengapa kami buka peluang ini kepada anda semua?

Kami mahu bantu lebih ramai diluar sana untuk menjadi seorang usahawan online yang berjaya

  • Kami mahu anda jadi usahawan yang berjaya. Ramai diluar sana terkandas pada awal permulaan kerana tiada mentor yang betul.
  • Anda akan dibimbing oleh mentor yang mempunyai pengalaman dan kepakaran mengikut bidang masing-masing
  • KAMI YANG PILIH ANDA! Sasaran kami hanya pada mereka yang layak, benar-benar komited dan berkomitment tinggi.

Perlu modal ke? Ya,  Sudah tentu, kerana anda akan menjadi usahawan,
bukan salesman.

ahh malas la nak formal skema bagai. selamba je ek, kita orang nak tolong korang diluar sana untuk menjadi usahawan offline dan online yang berjaya, kalau sangat berjaya alhamdulillah.

  • kitaorang mahu korang jadi usahawan yang betul, faham apa itu perniagaan, dan seterusnya mampu bina jalan untuk berjaya. Ramai diluar sana gagal pada awal mula nak berniaga kerana tiada mentor yang betul.
  • korang akan dibimbing oleh mentor yang mempunyai pengalaman dan kepakaran mengikut bidang masing-masing
  • KITAORANG YANG PILIH ANDA! Sasaran kitaorang hanya pada mereka yang hendak, kemudian layak, betul-betul komited, berani dan mampu bagi komitment yang tinggi. untuk korang jugak kerana :-
    • ini akan senangkan hidup korang
    • korang sentiasa ada jalan buat duit
    • skill ini korang akan pakai seumur hidup beb.
  • Ini Bukan janji bulan bintang. kami buat kami dapat. you buat you dapat. any problem kita akan bincang dan cari mana salah silap dan kurangnya

haaa!! korang dah ready, confirm betul dah ready, payah nih jalan ni.
belum tentu anda berjaya tapi bak kata kami.
BACA GAMBAR BAWAH NI!!

ko nak apa lagi? isi kat bawah nih dan bersedia kena kick. or ready to success

Disclaimer - Ini bukan program MLM, Networking, Skim cepat kaya atau apa-apa program yang menyalahi undang-undang Malaysia.
.
Focus kitaorang nak ko berjaya sebagai usahawan yg jalannya bukan mudah, kami tak janjikan bulan bintang tapi bila mampu atasi korang akan dapat bukan sekadar asas jalan tuk terus berjaya.

Sincerely,
Rosdi Sulaiman

Online Business Coaching

Copyright © 2016. ROBC | DisclaimerPrivacy Policy | Tos

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.